Journey


Puteți plasa comenzi doar după login

Primul jurnal ghidat de la Paulo Coelho, autorul cărții Alchimistul și unul dintre cei mai influenți autori ai timpului nostru.

Cu 45 de întrebări provocatoare, veți explora mintea și sufletul în timp ce faceți pace cu necunoscutul și învățați să vă ascultați dorințele inimii voastre. Evocator și intim, fiecare pagină încurajează reflecții despre frică, dragoste, recunoștință, iertare, destin și multe altele.
Journey include o introducere a autorului, o mulțime de spațiu pentru a scrie și citate din cele mai populare cărți, discursuri, interviuri și postări ale sale. Produs în mod deosebit, cu o copertă ștanțată cu folie albă și de cupru, Journey este un must-have pentru fanii acestui scriitor legendar - și pentru oricine caută un spațiu de descoperire și inspirație.

„Trebuie să obții cât mai mult din orice călătorie, pentru că până la urmă călătoria este tot ce ai. Deci, de ce să nu trăiești?” - Paulo Coelho


- Acest jurnal include unele dintre cele mai puternice și îndrăgite citate din cărțile lui Coelho, precum și reflecții noi pentru a vă ghida în călătoria dvs.
- Dispune de o copertă frumos vopsită, texturată, cu ștanțare în folie și semn de pagină

Material
Hartie
Tip
Jurnal
Inaltime
15,9
Latime
21,2
Grosime
2,2
Numar Pagini
128
Tara Origine
Marea Britanie, Marea Britanie
Istoric preț pentru: Journey

Produse similare