Carnet - Inspiration M - Pure

ISBN: 4260358553580 Categorii: Diverse, Carnete medium. Brand: Nuuna Colecție: Inspiration Book Tip copertă: Flexibound Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

O ramură, o umbră, valurile mării - există inspirație în orice lucru, mai ales în structurile de zi cu zi. Puteți urmări liniile aleatorii sau să desenați împotriva lor, să descoperiți forme simple sau să inventați altele noi, să deveniți mai abstract sau mai concret.

Carnetele NUUNA nu sunt doar potrivite pentru ideile tale, ci conțin ele însele o grămadă de idei. Sunt fabricate din hârtie suedeză premium, 120g Munken certificată FSC, paginile sunt cusute pentru a putea sta deschise complet fără a se desprinde din file, iar coperțile sunt realizate din diferite materiale de calitate din Germania, Suedia și Italia. Motivele de pe coperți sunt aplicate prin serigrafie, această modalitate de imprimare face culorile să fie mai intense, iar designul 360° se continuă și pe marginea exterioară a filelor. Carnetele NUUNA sunt mici obiecte de design, piese de colecție și începutul sfârșitului carnetelor plictisitoare.

Brand
Nuuna
Tip Coperta
Flexibound
Tip
Carnet
Inaltime
20
Latime
13.5
Greutate Hartie
120 g/mp
Colectie
Inspiration Book
Liniatura
Speciala
Numar Pagini
176
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Hartie
Tara Origine
China, China
Istoric preț pentru: Carnet - Inspiration M - Pure

Produse similare