Carnet - Graphic L - Work in Progress

ISBN: 4260358555430 Categorii: Diverse, Carnete large. Brand: Nuuna Colecție: Graphic Tip copertă: Flexibound Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Unele lucruri au nevoie de timp. Pas cu pas. Traseul este scopul. Relaxați-vă și: aveți încredere în proces! În orice caz, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la echipamentul potrivit. Cu acest carnet sunteți pregătit pentru fiecare brainstorming.

Carnetele NUUNA nu sunt doar potrivite pentru ideile tale, ci conțin ele însele o grămadă de idei. Sunt fabricate din hârtie suedeză premium, 120g Munken certificată FSC, paginile sunt cusute pentru a putea sta deschise complet fără a se desprinde din file, iar coperțile sunt realizate din diferite materiale de calitate din Germania, Suedia și Italia. Motivele de pe coperți sunt aplicate prin serigrafie, această modalitate de imprimare face culorile să fie mai intense, iar designul 360° se continuă și pe marginea exterioară a filelor. Carnetele NUUNA sunt mici obiecte de design, piese de colecție și începutul sfârșitului carnetelor plictisitoare.

Brand
Nuuna
Tip Coperta
Flexibound
Tip
Carnet
Inaltime
22
Latime
16.5
Greutate Hartie
120 g/mp
Colectie
Graphic
Liniatura
Punctata
Numar Pagini
256
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Piele naturala
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Carnet - Graphic L - Work in Progress

Produse similare