Husa pentru carte & accesorii roz pal - Bookaroo Books & Stuff Pouch

ISBN: 5035393433031 Categorii: Diverse, Coperti pentru carti. Brand: If (That Company Called) Colecție: Bookaroo Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Husă care poate adăposti fie cărți, fie carnetele Bookaroo A5 și A6, un iPad mic și instrument de scris. Cu element de prindere elastic elegant pentru a vă menține lucrurile în siguranță. Căptușeală moale și suplă din piele artificială. Ideal pentru muncă, acasă sau facultate. Are un buzunar pentru a strecura mărunțișurile și un elastic lateral pentru instrument de scris.

IF este o companie care proiectează și fabrică produse inovatoare și game originale. Compania IF a fost fondată în 1996, având la bază produse inteligente, extrem de folositoare și dedicate în mod special iubitorilor de cărți, dar nu numai. Aceștia dețin colecții uimitoare de articole de papetărie, jurnale, sticky notes, marcaje, suporturi de carte, ochelari de citit, lupe, lentile Fresnel, dicționare și lămpi pentru lectură. Toate acestea au o calitate superioară și sunt potrivite și pentru cele mai rafinate gusturi.

Material
Piele ecologica
Tara Origine
Marea Britanie
Brand
If (That Company Called)
Tip
Husa
Colectie
Bookaroo
Culoare
Roz
Istoric preț pentru: Husa pentru carte & accesorii roz pal - Bookaroo Books & Stuff Pouch

Produse similare