Set 2 pungi de cadou - Bright Design - mai multe modele

ISBN: 8720093900453 Categorii: Diverse, Pungi de cadou medium. Brand: Kaemingk Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Această pungă completează perfect cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar astfel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Dimensiuni:

  • 18x35cm
  • 11x23cm

Preț pe set. Produs disponibil într-o gamă variată de modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Brand
Kaemingk
Tip
Punga cadou
Material
Hartie
Culoare
Multicolor
Design
Cu model
Ocazie
Craciun
Tara Origine
China, China
Istoric preț pentru: Set 2 pungi de cadou - Bright Design - mai multe modele

Produse similare