Pungi de cadou - Deer

ISBN: 8720093850802 Categorii: Diverse, Pungi de cadou plic set. Brand: Kaemingk Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Pachetul conține două pungi de cadou din hârtie cu modele diverse.

Magia Crăciunului începe de la primele decorațiuni și ornamente, globuri și lumini, toate aranjate într-un mod creativ, astfel fiecare cameră să capete o notă de eleganță și un strop de personalitate. Imaginația joacă un rol important, de aceea fiecare produs Kaemingk, aduce Craciunul mai aproape, în timp ce îmbracă în diverse culori fiecare casă.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar astfel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Dimensiune pungi:

  • 28 x 21 cm
  • 15.5 x 21 cm

Brand
Kaemingk
Tip
Punga cadou
Material
Hartie
Culoare
Rosu
Design
Cu model
Ocazie
Craciun
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Pungi de cadou - Deer

Produse similare