Punga cadou - Nutcracker Green-Red, M - mai multe culori

ISBN: 8720093378443 Categorii: Diverse, Pungi de cadou medium, Pungi de cadou large. Brand: Kaemingk Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Această pungă completează perfect cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar astfel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Prețul afișat este pentru o singură bucată. Produs disponibil într-o gamă variată de culori. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii culoarea preferată. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Variante culori: roșu / verde

Brand
Kaemingk
Tip
Punga cadou
Inaltime
32
Latime
26
Grosime
10
Material
Hartie
Culoare
Multicolor
Design
Cu model
Ocazie
Craciun
Tara Origine
Olanda
Istoric preț pentru: Punga cadou - Nutcracker Green-Red, M - mai multe culori

Produse similare