Hartie de impachetat - Giftwrapping paper foil, glitter, holographic star, twigs - mai multe modele

ISBN: 8720194808160 Categorii: Diverse, Hartie de impachetat rola. Brand: Kaemingk Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Hârtie de împachetat cu tematică de Crăciun, decorată cu sclipici, crenguțe sau steluțe.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor actuale și viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar în acest fel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi: Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Prețul afișat este pentru o singură bucată. Produs disponibil într-o gamă variată de modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Brand
Kaemingk
Inaltime
150
Latime
70
Grosime
0.01
Culoare
Argintiu
Design
Cu model
Ocazie
Craciun
Istoric preț pentru: Hartie de impachetat - Giftwrapping paper foil, glitter, holographic star, twigs - mai multe modele

Produse similare