Cutie de cadou mica - Christmas with Glitter - White, Green

ISBN: 3000000095201 Categorii: Diverse, Cutii de cadou small. Brand: Kaemingk Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Această cutie completează perfect cele mai frumoase cadouri. Fiecare detaliu este realizat cu grijă și este confecționată din carton gros și rezistent.

Magia Crăciunului începe de la primele decorațiuni și ornamente, globuri și lumini, toate aranjate într-un mod creativ, astfel fiecare cameră să capete o notă de eleganță și un strop de personalitate. Imaginația joacă un rol important, de aceea fiecare produs Kaemingk, aduce Craciunul mai aproape, în timp ce îmbracă în diverse culori fiecare casă.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar astfel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Brand
Kaemingk
Tip
Cutie cadou
Inaltime
10
Latime
13
Grosime
13
Material
Carton
Culoare
Multicolor
Design
Cu model
Ocazie
Craciun
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Cutie de cadou mica - Christmas with Glitter - White, Green

Produse similare