Mia’s Children DVD

ISBN: 1000018094397 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2010 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Dvd-ul Mia’s Children cuprinde concertul caritabil de pe 3 iunie de la MTR, pentru care s-au strans unii dintre cei mai apreciati artisti pentru a face o schimbare in bine.
Dvd-ul a fost lansat la sfarsitul lunii august intr-un tiraj restrans si toti banii din vanzare vor fi donati fundatiei Mia’s Children.
Andries, Baicea Dan byron, 6 fingers, Maria Ioana Mantulescu, Sorin Romanescu, See Seven, Ella Bokor si Alexandra Potinga au cantat pentru o cauza nobila.

Fundatia Mia’s Children a schimbat soarta a nu mai putin de 75 de copii, carora le-au dat sansa unui nou inceput.
Mia si Costel sunt cei doi parinti care le-au oferit speranta unei vieti mai bune si le-au redat zambetul si increderea.
Dvd-ul cuprinde filmuletul de generic ce are ca fond sonor Poveste Mica, cat si improvizatia la chitara a lui Sorin Romanescu, o sonata pentru doua violoncele (Alexandra Potinga si Ella Bokor), Fever/Largo/ “Chili con carne” cantate de talentatul grup vocal a cappella See Seven (C7) din care face parte si Ioana Mantulescu. Andries canta singur piesa “Haiducii”, dar si cu trupa (George Baicea - chitara, Dan Byron - voce, flaut, Ioana Mintulescu - voce, 6fingers - clape, voce).
Pe disc apar doua piese cu adevarat inedite: “Acuarela”, care este adaptarea in romaneste a piesei “Watercolor” de la byron, cu textul facut de Andries cat si trackul “Blues de duca”.
Dvd-ul Mia’s Children a fost scos intr-un tiraj de 300 de bucati.

Artist
Various Artists
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2010
Numar Discuri
1
Suport
DVD
Format Audio
Dolby Digital / Stereo
Piese

1. Poveste mica
2. Improvizatie
3. Sonata x pentru doua violoncele, partile I & III
4. Fever
5. Largo
6. Chili con carne
7. Haiducii
8. Acuarela
9. Ochii tai
10. Blues de duca
11. Fara tine, nu
12. Mica printesa fara micul print

Istoric preț pentru: Mia’s Children DVD

Produse similare