I Walk The Line - Vinyl

ISBN: 3596973584465 Categorii: Wagram Music. An apariție: 2019 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Johnny Cash
Casa Discuri
Wagram Music, Bang
Data Publicarii
Numar Discuri
  1. I Walk the Line
  2. The Ways of Woman in Love
  3. All over Again
  4. I Got Stripes
  5. Folsom Prison Blues
  6. Home of the Blues
  7. There You Go
  8. Next in Line
  9. Guess Things Happen That Way
  10. Ballad of a Teenage Queen
  11. Don't Take Your Guns to Town
  12. Cry!cry!cry!
  13. Frankie's Man,johnny
  14. Get Rhythm
  15. Born to Lose
  16. Come in Stranger
  17. Bonanza
  18. Tennessee Flat-top Box
Istoric preț pentru: I Walk The Line - Vinyl

Produse similare