Carnet - Let Me Overthink This A5

ISBN: 5055923776322 Categorii: Carnete medium. Brand: Wild & Wolf Colecție: Yes Studio Tip copertă: Hardcover Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Țineți tot timpul aproape acest carnețel de la Yes Studio, fie ca sunteți acasă, in oraș sau la lucru pentru a nota tot ceea ce este important.

Yes Studio este o colecție Wild + Wolf. Povestea Yes Studio este povestea unei senzații...senzația zilei de vineri. Este acea senzație care insuflă viață, care ridică moralul, care ne umple de energie. Este gândul acela care ne spune că săptămâna de lucru s-a încheiat și în sfârșit putem fi în totalitate noi înșine.

Înființat în 2018, Yes Studio este un grup de designeri cu sediul în Marea Britanie, care concep și produc o gamă de accesorii de îngrijire personală, papetărie, produse necesare pentru călătorit, cadouri, etc.

Wild + Wolf este o companie britanica, infiintata in anul 2005, in orasul Bath. Inzestrati cu multa pasiune, idei creative si inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile si gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decoratiuni pentru casa, jocuri si jucarii. In aprile 2018 compania e fost recompensata cu unul din cele mai ravnite premii in domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

Brand
Wild & Wolf
Tip Coperta
Hardcover
Tip
Carnet
Inaltime
21.5
Latime
15.4
Colectie
Yes Studio
Liniatura
Velina
Numar Pagini
192
Material Coperta
Carton
Tara Origine
Marea Britanie, Marea Britanie
Istoric preț pentru: Carnet - Let Me Overthink This A5

Produse similare