Carnet A5 - Bookaroo - V&A Morris Tulip & Willow

ISBN: 5035393495015 Categorii: Diverse, Carnete medium. Brand: If (That Company Called) Colecție: Bookaroo, William Morris Tip copertă: Hardcover Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Carnet A5 cu coperta ilustrată după tapetul Cactus al artistului Lewis F. Day realizat în 1887-1900 și elastic cu printul textil Tulip and Willow al artistului britanic William Morris în 1873. Are hârtie de bună calitate, secțiune unde puteți scrie conținutul, spațiu de numerotare și 8 pagini perforate ce se pot desprinde.

IF este o companie care proiectează și fabrică produse inovatoare și game originale. Compania IF a fost fondată în 1996, având la bază produse inteligente, extrem de folositoare și dedicate în mod special iubitorilor de cărți, dar nu numai. Aceștia dețin colecții uimitoare de articole de papetărie, jurnale, sticky notes, marcaje, suporturi de carte, ochelari de citit, lupe, lentile Fresnel, dicționare și lămpi pentru lectură. Toate acestea au o calitate superioară și sunt potrivite și pentru cele mai rafinate gusturi.

Ilustrator
William Morris, Lewis F. Day
Brand
If (That Company Called)
Tip Coperta
Hardcover
Tip
Carnet
Inaltime
21
Latime
13
Greutate Hartie
70 g/mp
Colectie
Bookaroo, William Morris
Liniatura
Dictando
Numar Pagini
192
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Piele ecologica
Tara Origine
Marea Britanie
Istoric preț pentru: Carnet A5 - Bookaroo - V&A Morris Tulip & Willow

Produse similare