Agenda - It's Been A Long Week Power Planner

ISBN: 5055923758786 Categorii: Agende nedatate-planner saptamanal. Brand: Yes Studio Tip copertă: Hardcover Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Fiți productivi de-a lungul săptămânii cu această agendă zilnică nedatată de la Yes Studio. Luați notițe la ședințe, creați liste de taskuri, cu întâlniri, iar weekendul va reveni într-o clipă.

Yes Studio este o colecție Wild + Wolf. Povestea Yes Studio este povestea unei senzații...senzația zilei de vineri. Este acea senzație care insuflă viață, care ridică moralul, care ne umple de energie. Este gândul acela care ne spune că săptămâna de lucru s-a încheiat și în sfârșit putem fi în totalitate noi înșine.

Înființat în 2018, Yes Studio este un grup de designeri cu sediul în Marea Britanie, care concep și produc o gamă de accesorii de îngrijire personală, papetărie, produse necesare pentru călătorit, cadouri, etc.

Wild + Wolf este o companie britanica, infiintata in anul 2005, in orasul Bath. Inzestrati cu multa pasiune, idei creative si inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile si gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decoratiuni pentru casa, jocuri si jucarii. In aprile 2018 compania e fost recompensata cu unul din cele mai ravnite premii in domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

Brand
Yes Studio
Inaltime
22.5
Latime
17.5
Tip Coperta
Hardcover
Tip
Agenda
Liniatura
Speciala
Tip Legatura
Spirala
Material Coperta
Carton
Numar Pagini
384
Tara Origine
Marea Britanie
Istoric preț pentru: Agenda - It's Been A Long Week Power Planner

Produse similare