Suport pentru carte - Soft Blue

ISBN: 5035393420055 Categorii: Suport de carte. Brand: If (That Company Called) Colecție: The New Brilliant Reading Rest Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Acest suport este portrivit atât pentru cărți, cât și pentru tablete. Are 3 unghiuri reglabile și componente din silicon cu aderență mare.

O altă caracteristică inteligentă vă permite să vă încărcați tableta în timp ce o utilizați. Acest lucru este posibil datorită formei unice și a decupajului special creat pentru cablul de încărcare.

IF este o companie care proiectează și fabrică produse inovatoare și game originale. Compania IF a fost fondată în 1996, având la bază produse inteligente, extrem de folositoare și dedicate în mod special iubitorilor de cărți, dar nu numai. Aceștia dețin colecții uimitoare de articole de papetărie, jurnale, sticky notes, marcaje, suporturi de carte, ochelari de citit, lupe inovatoare, lentile Fresnel, dicționare și lămpi pentru lectură. Toate acestea au o calitate superioară și sunt potrivite și pentru cele mai rafinate gusturi.

Tara Origine
China, China
Brand
If (That Company Called)
Tip
Suport pentru carti
Inaltime
24.3
Latime
34.4
Colectie
The New Brilliant Reading Rest
Istoric preț pentru: Suport pentru carte - Soft Blue

Produse similare