Suport lateral pentru carti - Crushed

ISBN: 8057711464180 Categorii: Bookend lateral. Brand: I-Total Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Suport lateral pentru cărți - Crushed.

De la gadget-uri la papetărie și obiecte decorative, Total Juggling este o forță creativă, de mai bine de zece ani. Total Juggling oferă produse de înaltă tehnologie și cu un design ieșit din tipar pe piața B2B, transformând toate articolele în produse funcționale, colorate și utile.

Total Juggling sunt creatorii mărcilor i-Total și i-Drink. Acest brand întruchipează angajamentul de a dezvolta concepte și gadgeturi ușor de utilizat, accesibile tuturor.

i-Drink s-a născut prin cercetare, astfel au apărut produse utile și funcționale care protejează mediul și care ajută oamenii să polueze din ce în ce mai puțin. Scopul i-Drink este de a obișnui fiecare persoană să folosească produse reutilizabile, în loc de articole de unică folosință.

i-Total s-a născut din experiența echipei pe piața articolelor de cadou. Scopul este de a transmite utilizatorilor o experiență distractivă și actuală, prin produse mereu noi, proaspete, pline de viață și inovatoare, prin care oamenii se pot exprima într-un mod original.

Material
Metal
Pentru
Adulti
Greutate
420
Brand
I-Total
Tip
Suport pentru carti
Inaltime
17
Latime
12
Grosime
10
Culoare
Negru
Istoric preț pentru: Suport lateral pentru carti - Crushed

Produse similare