Carnet - Things I Want A6

29,00 lei
La comandă
29.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Carnet - Things I Want A6
29,00 lei

Categorii: Carnete small

Brand: Wild & Wolf

Colectie: Yes Studio

Tip: Carnet

Liniatura: Velina

Număr pagini: 96

Tip copertă: Paperback

Material Coperta: Carton

Țara de origine: Marea Britanie, Marea Britanie

Cod de bare: 5055923772973

Dimensiuni: H: 14.8cm | l: 10.5cm

Product thumb
Carnet - Things I Want A6
29,00 lei

Descriere

Faceți un compromis între lucrurile pe care doriți să le faceți și cele pe care trebuie să le faceți cu acest carnețel de la Yes Studio cu două fețe - Things I Want to Do și Things I Probably Should Do.

Yes Studio este o colecție Wild + Wolf. Povestea Yes Studio este povestea unei senzații...senzația zilei de vineri. Este acea senzație care insuflă viață, care ridică moralul, care ne umple de energie. Este gândul acela care ne spune că săptămâna de lucru s-a încheiat și în sfârșit putem fi în totalitate noi înșine.

Înființat în 2018, Yes Studio este un grup de designeri cu sediul în Marea Britanie, care concep și produc o gamă de accesorii de îngrijire personală, papetărie, produse necesare pentru călătorit, cadouri, etc.

Wild + Wolf este o companie britanica, infiintata in anul 2005, in orasul Bath. Inzestrati cu multa pasiune, idei creative si inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile si gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decoratiuni pentru casa, jocuri si jucarii. In aprile 2018 compania e fost recompensata cu unul din cele mai ravnite premii in domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top