Jurnal - Ferozi - Unlined Hardcover

85,00 lei
La comandă
85.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Jurnal - Ferozi - Unlined Hardcover
85,00 lei

Categorii: Carnete medium

Brand: Paperblanks

Colectie: Varanasi Silks and Saris

Tip: Jurnal

Dimensiune: 130 x 180 x 19.05mm

Număr pagini: 144

Liniatura: Velina

Tip copertă: Hardcover

Material Coperta: Carton

Tip Legatura: Cusuta

Culoare: Multicolor

Țara de origine: Irlanda

Cod de bare: 9781439754375

Dimensiuni: H: 18cm | l: 13cm | 19.05cm | 314g

Product thumb
Jurnal - Ferozi - Unlined Hardcover
85,00 lei

Descriere

Această coperta vă îndeamnă să vă imaginați mergând de-a lungul străzilor întortocheate care găzduiesc țesătorii din Varanasi, India. La un moment dat erau până la 300.000 de țesători în zonă, dar astăzi nu sunt mai mult de 40.000. L-am numit Ferozi după cuvântul urdu pentru „turcoaz”.

Lasa-te inspirat de vechii țesători de mătase din Varanasi, India și cultivă-ți latura creativă cu acest jurnal frumos care onorează acești artiști pricepuți. Cuprins de tradiție, acest design rafinat vă va învălui propriile cuvinte și impulsuri creative în tehnica magistrală a creației textile indiene.
La fel ca multe țări asiatice, India are tehnici de țesut și mătăsuri unice pentru statul său. Regiunea Varanasi este cunoscută în toată țara pentru mătasea foarte fină și în vremuri străvechi, broderia era țesută cu fire de aur pur. Nu este surprinzător faptul că frumusețea sari-urilor din Banarasi le face o alegere populară pentru nunți și evenimente cheie ale vieții din cultura indiană.
Calmează-te cu culoarea tradițională a unui sari turcoaz. Curățați-vă gândurile cu nuanța care reprezintă calmul și pacea; reprezentative pentru autenticitate, armonie și încredere, culorile designului nostru Ferozi vă vor ridica spiritul prin pliurile maiestuoase ale mătasei Varanasi.
La un moment dat, în această zonă din nordul Indiei se aflau până la 300.000 de țesători. Astăzi au rămas mai puțin de 40.000, deoarece generațiile mai tinere optează pentru cariere netradiționale. Această tehnică uimitoare de țesut a mătăsii este în pericol de a deveni o artă pe moarte, dându-ne și mai multe motive să prețuim aceste mătăsuri prețioase.
Împreună, să sărbătorim somptuozitatea pliurilor de mătase pe care numai Varanasi le poate produce.
Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top