Alma Artex - B2B Distribution

Suntem o companie cu experienta de peste 15 ani. Acest site este unul exclusiv Business2Business. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.


Casa de ceai

În urmă cu 12 ani, Casa de ceai reorienta atenţia bucureştenilor către ceai şi ceremonia care îl însoţeşte, transfomându-le într-unul dintre componentele definitorii ale identităţii acestui brand.
În timp, Casa de ceai a strâns în oferta sa cele mai variate sortimente de ceai şi o selecţie impresionantă de accesorii, de la ceainice şi infuzoare la french presses şi boluri de porţelan.
Ce diferenţiază oferta Casa de ceai este atenţia acordată selecţiei designului fiecărui produs: de la tradiţia asiatică până la minimalismul contemporan, de la umorul britanic până la rafinamentul japonez.

Accesorii

Ritualul ceaiului diferă nu doar de la o cultură la alta, ci şi de la un iubitor de ceai la altul. Unora le place porţelanul pictat manual, altora designul minimalist şi culorile tari. Casa de ceai a făcut pentru ei o selecţie impresionantă de ceşti, infuzoare, coastere, ceainice, site, cutii, recipiente tip travel mug şi french press.
Casa de ceai colaborează cu unele dintre cele mai apreciate branduri din domeniu, premiate pentru designul de produs: Bodum, Creative Tops, Typhoon, Rayware, Wild & Wolf, Mount Everest.

Papetarie

Bunul gust se ascunde în detalii.

Vă împărtăşim pasiunea pentru detalii. De aceea alegem pe sprânceană obiectele de papetărie. Vă aşteptăm cu game de produse premiate la nivel mondial şi cu sfaturi care să vă facă lectura mai plăcută şi fiecare zi mai ordonată.

Moleskine. Inspiraţia de zi cu zi.

Căutaţi agenda perfectă în care să încapă şi programul încărcat de fiecare zi şi planurile de călătorii şi amintirile din vacanţă? O agendă care să vă facă ordine în gânduri şi să vă inspire de fiecare dată când o deschideţi? Iată un motiv bun să vă facem cunoştinţă cu Moleskine, un brand care reuneşte agende, jurnale sau ghiduri ale marilor oraşe ale lumii, fiecare manufacturate şi gândite pentru a vă reflecta personalitatea. Le puteţi umple cu desene şi schiţe, cu idei de afaceri sau impresii de lectură, le puteţi păstra ca jurnal sau puteţi începe să scrieţi un roman. Cu Moleskine, fiecare zi devine memorabilă.

Accesorii pentru cadouri. Răsfăţul detaliilor.

Cui nu-i plac cadourile împachetate cu dichis? Aveţi de unde alege: cele mai frumoase hârtii de împachetat, cele mai inspirate felicitări şi cele mai simpatice detalii vor face din fiecare cadou un regal.

Accesorii de carte. Vă prinde noaptea citind?

Lectura trebuie să fie o desfătare, nu un exerciţiu de rezistenţă. Veţi citi mult mai comod cu ajutorul acestor mici trucuri şi accesorii care au fost premiate pentru designul lor practic şi inovator: The Really Tiny Book Light, o mică lanternă pentru cititorii nocturni sau Bookchair – un suport pentru carte care vă va ajuta la buchisit. Cercetaţi-ne oferta pentru mai multe idei!