Whatever People Say I Am, That's What I'm Not

ISBN: 5034202016229 Categorii: Domino Records. An apariție: 2006 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Arctic Monkeys
Casa Discuri
Domino Records
Data Publicarii
Numar Discuri
Format Audio

1. The View From The Afternoon3:38

2. I Bet You Look Good On The Dancefloor2:53
3. Fake Tales Of San Francisco2:57
4. Dancing Shoes2:21
5. You Probably Couldn't See For The Lights But You Were Staring Straight At Me2:10
6. Still Take You Home2:53
7. Riot Van2:14
8. Red Light Indicates Doors Are Secured2:23
9. Mardy Bum2:55
10. Perhaps Vampires Is A Bit Strong But?4:28
11. When The Sun Goes Down3:20
12. From The Ritz To The Rubble3:13
13. A Certain Romance5:31
Istoric preț pentru: Whatever People Say I Am, That's What I'm Not

Produse similare