Uite, vine Mos Craciun!

ISBN: 1000016071321 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2013 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Uite, vine Mos Carciun CD-ul spectacolului cu acelaşi nume semnat Gaşca Zurli. Ştim deja, Tura Vura ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli împreună cu Zâna Bună au pregătit trucuri speciale pentru cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume.

Copiii vor ajuta Gaşca şi Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei. Acum calea e liberă să vină Moş Crăciun.

Pe scenă Gaşca Zurli îl primeşte pe Moş Crăciun spre bucuria celor mici, iar Moşul va avea parte de cea mai frumoasă demonstraţie de veselie şi cuminţenie. Sigur Tura Vura apare la colindat în stilul characteristic, dar Moşul nu are pentru ea nici măcar un zambet. Albumul pe care Gaşca Zurli îl lansează conţine cântece şi colinde de Crăciun interpretate de cele mai iubite personaje ale copiilor din România: Fetiţa Zurli, Zâna Bună, Clopoţel, Tuli şi Zdrăngănel.
Muzica şi orchestraţia Cornel Sorian, versurile pentru cântecele originale sunt scrise de Mirela Retegan. A&A Records este casa de discuri care produce acest album. Cd-ul mai conţine 10 întrebări pe care Fetiţa Zurli i le adreseză Moşului sperând să afle de la el cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte Moşului masa de Crăciun. Un cd, un spectacol în care părinţii vor regăsi magia copilariei iar cei mici se vor bucura să vadă pe scenă personajele lor preferate împreună cu Moş Crăciun.

Gasca Zurli este cea mai iubita trupa pentru copii din Romania. Conceptul a fost inventat in urma cu patru ani de Mirela Retegan, din dorinta de a crea un produs de divertisment pentru toata familia. Copiii au nevoie de modele care sa fie alaturi de ei, iar parintii isi amintesc cu drag de personajele din Abracadabra, care le-au servit lor drept modele in copilarie.

Personajele Gastii sunt vesele, jucause si sunt unite de o prietenie trainica.


Artist
Gasca Zurli
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2013
Numar Discuri
1
Suport
CD
Format Audio
Stereo
Piese

JINGLE BELLS
BARBA LUI MOS CRACIUN
MOS CRACIUN CU PLETE DALBE
COLINDATORII
DOMN DOMN SA-NALTAM
POVESTEA BRADULUI
BRADULET, BRADUT DRAGUT
MASA DE CRACIUN
FLORILE DALBE
DARURILE LUI MOS CRACIUN
SCRISOARE
SI OAMENII MARI PRMESC DARURI
STEAUA
CEASUL LUI MOS CRACIUN
SANIUTA
MOS CRACIUN EXISTA!
UITE, VINE MOS CRACIUN!
GANDURI DE CRACIUN

Cod
1000016071321
Istoric preț pentru: Uite, vine Mos Craciun!

Produse similare