Retro

ISBN: 1000016068529 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2011 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

RETRO e o colectie de piese romanesti mai vechi si mai noi, reinterpretate in maniera Omul cu Sobolani

Alegerea pieselor de pe albumul RETRO a fost subiectiva si strict personala, spun cei de la OCS:
“Am ales ce muzica ne-a placut din acea perioada si am cantat piesele cum am stiut noi mai bine. Nu e vreun demers academic sau vreo judecata de valoare. E doar un "multumim" respectuos pentru cativa oameni mari, care ne-au inspirat. Nu trebuie sa fii vreu geniu ca sa-ti dai seama ca un Alexandru Andries, un Mircea Baniciu sau Phoenix nu se vor mai intampla prea curand in muzica din Romania. Pe domnii de mai sus suntem norocosi sa-i avem. Si n-avem voie sa-i uitam. Au meritat aplauzele publicului lor de atunci si merita in continuare aplauzele publicului nostru mai tanar de acum!"

"Am lucrat la piese gandindu-ne la cum le-am fi cantat daca erau cantecele noastre. Dupa 7 albume si mai bine de 13 ani de cantat, simteam nevoia de o provocare. Ceva din care sa invatam mai multe despre noi. Nu cred ca am fi reusit sa cantam piesele de pe RETRO in variantele lor originale. N-ai cum sa fii Covaci, Baniciu sau Andries. Ai doar luxul de incerca sa fii tu insuti."
"Aceste cantece n-au fost in Billboardul american dar sunt in inimile noastre si asta e cel mai important. E minunat sa descoperi ca muzica buna isi pastreaza sufletul si naivitatea chiar si dupa zeci de ani de la aparitie."

OCS – RETRO este un album distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.

Artist
Omul cu Sobolani
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2011
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

Mondial - De va veni la tine vantul
Rosu si Negru – Pseudofabula
Phoenix - Lasa, lasa
Mircea Baniciu - Tristeti provinciale,
Alexandru Andries - Cea mai frumoasa zi
Valeriu Sterian – Anotimpuri

Cod
AA1000016068529
Istoric preț pentru: Retro

Produse similare