On

ISBN: 1000016066020 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2009 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Trupa clujeana Godmode a lansat pe 12 noiembrie 2009 ultimul material discografic - ON.
Noul album ON, vine la 4 ani dupa lansarea primului material discografic si marcheaza o noua directie muzicala ce merge pe un rock mai melodic si mizeaza pe mai multa diversitate.

Albumul ce cuprinde 15 piese ascunde cateva surprize si cativa invitati speciali, o prezenta foarte apreciata fiind Adi Despot de la Vita de Vie, care canta alaturi de baieti primul single- La Fel.
Trupa Godmode s-a nascut in 2005 prin dizolvarea fostei trupe Narkoma, avand astazi in componenta sa pe: Paul - voce, chitara, Dan - chitara, sampler si voce, Bogdan - tobe si voce si Vladimir – bas.
Trupa a sustinut numeroase concerte in majoritatea oraselor din tara, si au deschis pentru trupe mari precum: Deftones, Ignite, Death Before Dishonor, etc, au participat la multe festivaluri romanesti (Studentfest, Stufstock, Rosia Montana, Top T si altele) si au cantat cu nume importante din scena alternativa romaneasca: Implant Pentru Refuz, Coma, Vita De Vie, Luna Amara, Antract.
“Formatie tanara in peisajul rock autohton, Godmode isi editeaza cel de-al doilea album la un label major. Paul, Dan, Vlad si Bogdan au reusit aceasta performanta pentru ca au convins prin seriozitate si profesionalism . Incercand sa nu semene cu cineva anume si sa fie Godmode, ei abordeaza si hard rock si metal, au piese cu DJ si amprenta electro dar si balade acustice. Canta si romaneste si in engleza. Astfel, publicul vine spre ei din mai multe directii si trupa are sanse sa mearga si la ‘export’.” Alex Revenco ( Senior Editor Jurnalul National) (A&A Records)

Artist
Godmode
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2009
Numar Discuri
1
Bonus

13.Survivor Guilt( Core Corp Remix)
14.Break( cu Replicator)
15.The Only Way( Acustic)

Suport
CD
Format Audio
Stereo
Piese

1.Doar tu
2.In Larg
3.La Fel( cu Adi Despot)
4.New Tricks
5.Sub Privirea Ta
6.Raise An Army
7. She’s So Young
8.So Strong
9.Tides
10.Sexy Back( cu DJ Wicked)/ Skit( cu Rares)
11. Survivor Guilt
12. Twins

Istoric preț pentru: On

Produse similare