Marea cautare

ISBN: 1000016071222 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2013 Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Omul cu Sobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, a lansat vineri, 11 octombrie 2013, cel de-al 8-lea album din cariera – „Marea Cautare”. Evenimentul a avut loc in noul stabiliment cultural numit Colectiv (Str. Tabacarilor 7, Sector 4 – in incinta fostei fabrici Pionierul). Albumul este editat de catre A&A Records.

“Caută” trimite înspre căutarea pe care o s-o găsească fiecare, o s-o înţeleagă cum îl taie capul. Noi în momentul ăsta ne căutam pe noi înşine. – Mihnea Dobrota, OCS.

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si da deja semne ca este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

“Marea Cautare” inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

In primavara a fost lansat primul single de pe acest album, „Cauta”, iar “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati) sau “Ridica-te si mergi in maini”, ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza, si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

„Am ce dau”, cel mai recent single de pe albumul „Marea Cautare” a fost lansat in urma cu cateva saptamani la Radio Guerrilla, iar joi, 3 octombrie, ora 11:00 va fi lansat videoclipul piesei chiar pe pagina oficiala de youtube a trupei.

Videoclipul piesei “Caută” este co-regizat de Dragos Ometita (art directorul oficial al trupei) si Dan Amariei. Este primul clip pentru ambii. Cu toate astea, cei doi au venit cu o inovatie: videoclipul are nici mai mult nici mai putin de 10 finaluri (in premiera pentru Romania, din cate stim noi!). Fiecare sfarsit poate fi ales de catre cel ce vizioneaza videoclipul, prin intermediul unui site dedicat, facut in HTML5, ce functioneaza pe cel mai modern browser.

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

Artist
Omul cu Sobolani
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2013
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

1. “Ni se pregătește ceva”
2. “Am ce dau”
3. “Visule”
4. “Baloane de săpun”
5. “Pandora”
6. “Reptile de pluș”
7. “Ridică-te și mergi în mâini”
8. “Hiroshima”
9. “Apă de izvor”
10. “Caută”
11. “Etajul 28″

Cod
1000016071222
Istoric preț pentru: Marea cautare

Produse similare