Live in Bucharest

ISBN: 1000016065429 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2009 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

LIVE IN BUCHAREST cu SORIN ROMANESCU, CRISTI SOLEANU, VLAICU GOLCEA, VLAD POPESCU ofera aproape 70 de minute de jazz 100% live.
Soundul este unul urban, care dezvaluie viata nocturna a Bucurestiului in toata nuditatea sa si o asaza pe note pentru a fi ascultata de oricine e curios sa o descopere. Pentru dezgolirea muzicalitatii metropolei, orice alta abordare decat cea jazz nu ar fi fost la fel de potrivita.
Cvartetul CRISTI SOLEANU (sax tenor), SORIN ROMANESCU (guitar), VLAICU GOLCEA (a. bass), VLAD POPESCU (drums) aduce un produs sincer, viu, incarcat cu energia unui concert live de jazz modern.
Ca un adaggio ce fortifica efectul hipnotic acestui material este capturarea reactiilor publicului pe disc. Muzica pluteste printre aplauzele publicului si aduce la urechile ascultatorului o atmosfera intima, un produs personal si familiar care te aduce parca in primele cateva randuri ale salii de spectacol.
LIVE IN BUCHAREST combina feelingul, profesionalismul, senzualitatea si spontaneitatea intr-o maniera singulara care aminteste cum unora le place jazzul. (A&A Records)
 

Artist
Vlaicu Golcea, Sorin Romanescu, Cristian Soleanu, Vlad Popescu
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2009
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

When Will The Blues Leave (Ornette Coleman)
Fall (Vlaicu Golcea)
Footprints (Wayne Shorter)
Keep Me In Mind (John Scofield)
Sphere / Spiritual (Vlaicu Golcea) Dedicated to Bob Hurst
Nobody’s Waltz (Sorin Romanescu)
Day Dream (Billy Strayhorn / Duke Ellington / John Latouche

Istoric preț pentru: Live in Bucharest

Produse similare