Hello

ISBN: 1000016067522 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2010 Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Les Elephants Bizarres au debutat in 2008 si au reusit doar intr-un an sa cante la cele mai importante festivaluri de muzica: Exit Festival din Serbia, Ciuc Summer Fest si Padina Fest. Anul 2009 pare sa fi fost tot anul elefantului trupa fiind invitata sa cante in deschiderea unor trupe deja consacrate: We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/ Franta), Asleep In The Park (Austria).

Tot in 2009, elefantii au cantat pe scena celui mai important festival din Romania, cantand in deschidere pentru Motorhead si Moby la B'ESTFEST. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.
Pe 15 octombrie 2010 baietii si-au lansat primul album de studio – Hello. Discul a fost produs de trupa si pastreaza un sound ce imbina cu succes elemente de punk, funk si pop, rezultatul fiind “ o muzica vesela, care sa distreze publicul la concerte”.

Despre noul material basistul trupei Mihai Marin spune: “Ne-a luat mai mult sa producem albumul decat sa il inregistram pentru ca noi consideram ca asta lipseste multor trupe din underground, un sunet competitiv cu cel al albumelor mainstream”. (A&A Records)

Artist
Les Elephants Bizarres
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2010
Numar Discuri
1
Suport
CD
Media

 

Piese

Hello! says the Devil
The Boys
The Adventure
Ugly Ballerina
Carrot Top (Johnny)
Mushroom Girl
CD's
Have No fear
Dancing Shoes
Brasil

Istoric preț pentru: Hello

Produse similare