Forbidden Drama

ISBN: 1000016063623 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2007 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Dan Byron – voce, flaut, chitara, pian ; 6 Fingers – clape, chitara, voce
Costin Oprea – chitara ; Cristi Matesan – tobe ; Gyergyay Szabolcs - bas

“Indiscutabil unul dintre cele mai bune produse muzicale ale ultimilor ani atât prin expresia tehnica, dar mai ales prin valoarea compozitiilor, trupa Byron marsaluieste în aceasta toamna spre urechile si mai apoi spre sufletele dumneavoastra. Pasind, firesc pentru o mâna de artisti care se respecta, pe cararea mai putin umblata a muzicii de nisa, Byron va deveni cu siguranta, în scurta vreme, trupa de inima a iubitorilor de muzica buna si rasfatata prestatiilor live.
Aproape imposibil de încadrat, muzica Byron curge pur si simplu, ca un torent aural care te încalzeste si te face sa-ti pui întrebari în aceeasi masura. Iar daca aceste marunte îndrumari n-au reusit sa va incite, ascultati macar o data Forbidden Drama! Va fi probabil singurul album de rock made in Romania pe care nu veti putea sa-l scoateti din player multa vreme.
Dupa multe colaborari de succes în trupe arhicunoscute (Kumm, Urma, Aghatodaimon), Dan Byron pune în acest disc tot amarul si toate bucuriile unei existente care poate fi desenata oricum, mai putin ca una banala, iar trupa din spatele lui, frumoasa pâna la efervescenta, completeaza inspirat acest produs discografic fara egal. Ascultati Forbidden Drama cum vreti ; ca pe o poveste rock, ca pe soundtrack-ul unui road-movie sau ca pe o declaratie de libertate. Rezultatul va fi unul singur : este genul de muzica pe care oricine viseaza s-o fi scris macar o data în viata.” Catalin Toader, Revista Sunete 2007

Artist
Byron
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2007
Numar Discuri
1
Suport
CD
Links
Format Audio
Stereo
Limba Interpretare
Engleza
Piese

Act I

Fake Life
Forbidden Drama
Crossroads
Watercolor

Act II

Losing Control
The Dawn Of A Drunk Bum
Far Away
Annoying Detail

Act III

On The Road
Essential Piece
Blow Up My Tears
No Man's Land

Epilogue

Toast Proposal

Cod
AA1000016063623
Tara Origine
Romania
Istoric preț pentru: Forbidden Drama

Produse similare