Explorers

ISBN: 1000016073424 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2016 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

A&A Records impreuna cu Fundația MUZZA va invita la o experienta audio de exceptie : primul CD al formației EKUE BAND (Cuba). EKUE BAND este un un excelent quartet alcătuit din muzicieni de elită din Cuba precum Carlos Enrique Sanchez-pian, Luis Palomino-saxofon și flaut, Raubel Torres-contrabas și Gilberto Acen Ortega-baterie și percuție.

Desigur că cel mai cunoscut pentru noi este Gilberto Acen Ortega deoarece e stabilit în România, la București, de 10 ani (căsătorit cu o frumoasă româncă)...și asta pentru că, fiind un muzician foarte valoros și ușor adaptabil diferitelor stiluri, a fost extrem de solicitat de numeroase formații de jazz, pop și rock precum Mandinga, Balako, Sarosi Peter & Azara, Conecter, Bosquito, Ionel Tudor Band, Sorin Zlat, de interpreții Analia Selis, Alex Velea sau Viorica Pintilie, dar și de conaționalul său Omar Sosa la unul din concertele acestuia în România.

Cu diferite formații, dar și cu unii din cei prezenți în EKUE BAND, Gilberto Ancen Ortega a concertat în numeroase țări ale lumii printre care Canada, Mexic, Japonia, Belgia, Olanda, Anglia, Norvegia, Suedia, Franța, Polonia, Italia, Elveția, iar cu Balako (grup alcătuit din muzicieni români și cubanezi) , și la prestigiosul Festival de jazz de la Montreux.

Prezentul CD intitulat EXPLORERS, conține 8 piese, dintre care 7 compoziții semnate de Gilberto Acen Ortega împreună cu Luis Palomino, cu care a realizat și aranjamentul muzical al acestor piese, iar una (compoziție și aranjament muzical) este semnată de colegul său Carlos Enrique Sanchez.

Producator executiv-Andi Enache-A&A Records, Producator Artistic- Alexandru Șipa-Fundatia Muzza, Artwork-Marius Rusanovski, Inregistrare, Mixare si Mastering de George Nemeznic de la Virtual Art Studio.

Un ambient sonor valoros și plăcut, circumscris stilului afro-latino fusion de care, cu siguranță, se vor putea bucura de acum, atît auditorii acestui album, cît și spectatorii prezenți la concertele pe care le va susține EKUE BAND pe oricare scenă de club, concert ori festival din țară și străinătate.

CD-ul EKUE BAND-Explorers este produs si distribuit in exclusivitate in Romania de A&A Records.

Artist
Ekue Band
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2016
Numar Discuri
1
Suport
CD
Format Audio
Stereo
Piese

1. Calle

2. Calzada de 10 de octubre

3. Puerto Alegre

4. A mi abuela mima

5. El monte

6. explorers

7. Miriam

8. Que bola mi consorte

Istoric preț pentru: Explorers

Produse similare