Eros

ISBN: 1000016068826 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2012 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Trupa Oliver a lansat în februarie ediţia de colecţie a celui de-al doilea album al său, Eros.
Albumul conţine 13 cântece compuse şi înregistrate de membrii trupei, este mixat de Răzvan Rizea şi masterizat de Ray Staff, Air Studios London, cunoscut pentru masterizarea unor albume David Bowie, Elton John, Muse şi Nick Cave and the Bad Seeds.
Ediţia de colecţie, care conţine CD, booklet şi DVD Making-Of, a fost produsă de Olivermusic în parteneriat cu A&A Records .
Albumul a fost dat spre ascultare în luna noiembrie pe pagina de Facebook a trupei şi trimis gratuit comunităţii sale de fani, iar ediţia de colecţie a putut fi precomandată pe site-ul oficial Oliver.
“Am decis să ne ocupăm singuri de producţia acestui material pentru a avea libertate totală, am lucrat foarte mult timp la el şi am găsit în Ray Staff dinamica unui sound occidental, priceperea şi răbdarea unui om cu foarte multă experienţă în muzică.” – Răzvan Rizea, Oliver
“Eros este un album despre iubire, o discuţie în contradictoriu despre existenţa sau importanţa ei, încheiat cu piesa care dă titlul albumului, ca o asumare până la capăt.” – Doru Puşcaşu, Oliver
Oliver este o trupă rock apărută în anul 2005, este formată din Doru Puşcaşu – voce, chitară, pian; Horia Gridan – bas, sintetizator, voci adiţionale; Mircea Moroianu – chitară; Răzvan Rizea – tobe, sound system. A lansat în anul 2008 albumul de debut Poetry Pop – foarte apreciat de public şi critici, îşi alege cu foarte multă grijă apariţiile în concert punând accent pe producţii muzicale deosebite şi are un public devotat pe care îl răsplăteşte de fiecare dată când are ocazia.
În luna decembrie 2010, Oliver a lansat Comandant de zbor, primul single de pe albumul Eros, iar pe 21 mai 2011 a lansat Nenumit, cântece care au ocupat primele locuri în topurile radiourilor de profil.
 

Artist
Oliver
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2012
Numar Discuri
2
Suport
CD + DVD
Piese

1. Au Revoir, Shoshanna!
2. Rome
3. Nenumit
4. Orfeu
5. Americano
6. Cel mai mare peşte din lume
7. Comandant de zbor
8. Om la lună
9. Interlude
10. Fill
11. Fată fără stil
12. MiM
13. Eros
 

Cod
AA1000016068826
Istoric preț pentru: Eros

Produse similare