Endurance

ISBN: 1000016072625 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2015 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Sorin Zlat a castigat numeroase premii de jazz incepand din primul an ca student in cadrul Masteratului De Muzica. ), Premiul Muzicianul Anului in cadrul Galei de Jazz, Premiile Jazzului Romanesc, Bucuresti, Romania (2015). Un eveniment demn de mentionat este faptul ca, in 2015, Sorin a fost selectat pentru al doilea an consecutiv sa participe in competitia de renume mondial din Montreux, Elvetia, o recunoastere extraordinara a  talentului si rafinamentului sau . Deasemenea, a fost ales ca unul din cei cinci finalisti din toata lumea care au participat in cadrul Competitiei Internationale de Jazz – Pian,  concurs pe care l-a castigat fiind singurul european din istoria de treizeci de ani a Festivalului din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii.

Albumul „Endurance” este o atestare a progresului artistic si a capabilitatilor creative ale lui Sorin. Tema albumului este centrata pe puterea dragostei si a familiei. Ideea albumului a luat nastere cu compozitia piesei „Roxane”, dedicata surorii lui, care in 2011 a fost diagnosticata cu cancer.

Pe langa compozitiile sale proprii, Sorin a inclus in acest album si standarde cunoscute de jazz ca „A  Moment’s Notice” de John Coltrane, „Stella by Starlight” de Victor Young si „You Must Believe in Spring” de Michelle Legrand, carora le-a conferit sa reflecte noi perspective de expresie muzicala si incontestabila sa virtuozitate .

Artist
Sorin Zlat Trio
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2015
Numar Discuri
1
Suport
CD
Format Audio
Stereo
Piese

1. Little Maximus
2. Roxane
3. Moment's Notice
4. My days of melancholy
5. Stella by Starlight
6. Michaela
7. Endurance
8. On Time
9. Song for my lion
10. You must believe in spring
11. Caravan

Cod
1000016072625
Istoric preț pentru: Endurance

Produse similare