Egretta

ISBN: 1000016068321 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2011 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

"Egretta" este rezultatul colaborarii cu producatorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope) care s-a implicat in toate etapele inregistrarii albumului.
Masteringul in schimb este opera lui UE Nastasi de la studiourile Sterling Sound din New York (responsabil printre altele de remasterizarea intregului catalog AC/DC).
Albumul este produs si distribuit in exclusivitate in Romania de catre A&A Records, sub licenta SpaceRay Music.

Primele doua single-uri de pe acest album, "Face the Light" si "Vanity", au fost lansate pe rand incepand din vara acestui an si au ocupat fiecare locul intai in cadrul topului Radio Guerrilla. Cel de-al treilea single, "In Your Eyes", va avea premiera pe acelasi post de radio in saptamana lansarii. In zilele ramase pana la lansare, Grimus au pregatit o surpriza fanilor, care pot urmari un mic serial acustic, productie "do-it-yourself", in care sunt interpretate, in formula restransa, cateva piese din setlist-ul "Egrettei", filmate in locatii mai mult sau mai putin conventionale. Episodul pilot al acestui serial este "Nature Falls" si poate fi urmarit la adresa http://www.youtube.com/watch?v=wp1DZbehJrQ.

Artist
Grimus
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2011
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

1. Cave
2. Started
3. Face the Light
4. Promise
5. Vanity
6. Nature Falls
7. Egretta (as if it's real)
8. In your Eyes
9. Spacegril
10. Fool
11. Attracted (to people who look like us)
12. Fingerprints

Cod
AA1000016068321
Istoric preț pentru: Egretta

Produse similare