Cloud

ISBN: 1000019001820 Categorii: Clouds Productions. An apariție: 2013 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Reintoarsa la prima ei dragoste muzica, Aylin a imbratisat un nou stil muzical care i se potriveste de minune. La 11 aprilie artista a lansat si primul album pop-jazz, intitulat "Cloud".

“Cloud” este un album jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, ce contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko şi Christie şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi un bonus track, Better, piesa cantata de Vicky Red împreună cu Aylin.

Aylin şi-a început cariera în trupa Pops, formată în urma unui reality show. După acea perioadă, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat în jur instrumentişti de jazz şi a început să cânte standarde de jazz, romanţe franţuzeşti sau româneşti, reinterpretari de piese turceşti, prin cluburi de jazz din ţară. În 2012, s-a hotărât să-şi facă propriul album de muzica jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka şi Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroşanu şi Ciprenko.

Primul single de pe album, “Cloud”, a fost lansat în noiembrie 2012, împreună cu un videoclip semnat de Razvan Marinescu. Cel de-al doilea single de pe album, “Chemistry”, beneficiază de un videoclip lansat pe 1 Aprilie 2013

Aylin –Cloud este un album distribuit in exclusivitate pentru Romania de A&A Records pe CD cat si in format digital.

 

Artist
Aylin
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2013
Numar Discuri
1
Suport
CD
Format Audio
Stereo
Cod
1000019001820
Istoric preț pentru: Cloud