ARTillery’s Band

ISBN: 1000016066327 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2010 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Mauser inseamna Toma - voce, Dan - chitara, Cosmin - tobe, Adi - bass si s-a format in 2006, preluand numele unui pistol nemtesc Mauser C96.
Cei patru baieti fac o muzica ritmata si energica, cu un sound ce aminteste de cel al unei arme, dupa spusele solistului Toma, de aici si numele.
Mauser a lansat pe 21 decembrie 2009 albumul – “ARTillery’s Band”- la care s-a lucrat din 2006 pana in 2008.
Discul reprezinta o reflectie clara a dezvoltarii scenei indie-rock in Romania. Nu va grabiti, insa, sa-i catalogati ca fiind alti fani ai binecunoscutei trupe Franz Ferdinand pentru ca v-ati insela! Soundul trupei se leaga usor de referintele culturale romanesti, iar piese ca – “Dead Aristocracy”, “Waltz” sau “Fantoma Imperiului”, amintesc de zona transilvaneana.
“ARTillery’s Band” albumul lor de debut cuprinde 11 piese cu sounduri din cele mai diverse, mai mult sau mai putin agresive, si cu mesaje din cele mai diferite. “La Arme”, este piesa care deschide in mod normal concertele baietilor, fiind inclusa pe album. “Dead Aristocracy”, “Chanson Dada “– pe versurile lui Tristan Tzara, “Pasari de Noapte”, “Oberst Schpritz” sunt de asemenea incluse pe primul lor album.
La inceputul lui ianuarie a avut loc primul lor concert in Irish & Music Pub, care a marcat inceputul turneului national de promovare a albumului.

Artist
Mauser
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2010
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

1.Arme
2.Dead Aristocracy
3.Romanta
4.Fantoma Imperiului
5.Antoinette
6.Waltz
7.Chanson Dada
8.Oberst Schpritz
9.Bazar
10.Pasari de noapte
11.Hidden Inside

Istoric preț pentru: ARTillery’s Band

Produse similare