Acoustic Drama

ISBN: 1000016064897 Categorii: A&A Rec. An apariție: 2008 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Acoustic Drama este primul concert unplugged lansat pe DVD al unei trupe romanesti.
Este vorba de un concert special byron care a avut loc pe 3 aprilie 2008, la Teatru 74, in Bastionul Macelarilor din Targu Mures; un concert cu piese vechi si noi reorchestrate in maniera acustica, beneficiind si de participarea extraordinara a domnului Alexandru Andries si a Paulei Seling.
Nu au existat reinregistrari ulterioare in studio, pentru ca experienta acustica sa fie cat mai naturala posibil. DVD-ul, realizat in conditii audio-video de inalta calitate, contine 13 piese, o galerie foto, videoclipul piesei Blow Up My Tears (filmat de Oleg Mutu) si numeroase scene de la filmare
80 minute de muzica de cea mai buna calitate in care s-a respectat cu strictete definitia unplugged-ului : sapte chitari diferite , banjo, mandolina, cajon, contrabas, bass acustic, quartet de coarde si pian. Zece piese Byron de pe albumul Forbidden Drama si doua piese noi printre care s-au incadrat perfect un Far Away cu amprenta Andries de la interpretare si pana la traducerea textului si un Watercolor pe vocea speciala a Paulei Selling. Daca la asta adaugam interpretarile grupului pentru binecunoscuta Cea mai frumoasa zi si pentru piesa Paulei Selling Rad cand imi vine sa plang…cu siguranta vom obtine imaginea unei colaborari realmente reusite.
Trupa byron poarta numele celui care este cunoscut in lumea muzicala romaneasca drept Dan Byron. Fost vocalist si flautist in trupele Kumm si Urma, Dan canta de doi ani alaturi de Costin Oprea (chitara), 6fingers (clape, chitara si voce), Cristi Matesan (tobe) si Jacob Glick (bass).
DVDul Acoustic Drama este al doilea material discografic al trupei, dupa albumul Forbidden Drama lansat in 2007 tot prin A&A Records/Warner Music Licensee.

Durata
105
Artist
Byron
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2008
Numar Discuri
1
Bonus

Foto Gallery; Blow Up My Tears Music Video; Tons of behind the scene footage

Suport
DVD
Format Audio
Stereo
Limba Interpretare
Engleza, Romana
Piese

1. Fake Life
2. Cross Roads
3. Forbidden Drama
4. Water Color
5. Rad cand imi vine sa plang
6. Loosing Control
7. Peaceful Mind
8. Annoying Detail
9. Sirens
10. On the Road
11. Cea mai frumoasa zi
12. Departe
13. Blow Up My Tears
14. Credits – Toast Proposal

Cod
AA1000016064897
Tara Origine
Romania
Istoric preț pentru: Acoustic Drama

Produse similare