Tort de jucarie muzical - Magni birthday cake

129,00 lei
La comandă
129.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Tort de jucarie muzical - Magni birthday cake
129,00 lei

Categorii: City Supplementary

Brand: Magni Danish Toys

Țara de origine: China

Tip: Jucarie din lemn

Material: Lemn

Culoare: Multicolor

Tema: Jucarie

Pentru: Fete, Copii

Varsta Minima: 3 ani

Abilitati Dezvoltate: Imaginatia

Numar Maxim Jucatori: 6

Cod de bare: 5707594185506

Dimensiuni: L: 16cm | l: 15cm

Product thumb
Tort de jucarie muzical - Magni birthday cake
129,00 lei

Descriere

Acest tort minunat este o jucărie drăguță pentru orice zi de naștere. Rotește stratul de jos și va începe să cânte clasica melodie de "La mulți ani". Tortul poate fi impărțit în 6 bucăți folosind paleta astfel încât bucățile se pot servi micuților invitați. Este decorat cu numere, lumânări și căpșuni și include numere de la 1 la 6.

Din 2001 Magni a dezvoltat o filozofie care se bazează pe o atitudine holistică față de conceptul de calitate a produsului. Fiind prezent la toate fazele; de la dezvoltarea conceptelor în producție, comercializare și vânzări, dorim să reprezentăm un sentiment coerent de calitate și siguranță pentru retailerii și utilizatorii finali. Prin urmare, obiectivul nostru poate fi formulat ca fiind mereu prezent cu un sortiment larg, având un proces de comandă și livrare ușor și flexibil și să avem produse de calitate care să îndeplinească sau să depășească toate standardele de siguranță și durabilitate.

În afară de produsele create la Magni, găsim în portofoliul lor și o gamă de mărci internaționale. Acestea includ Goki/Gollnest și Kiesel - Heimess, Epoch - Familii Sylvaniene și articole promoționale de la PromotionTops, Topico și altele. Prin integrarea celor mai bune dintre toate specialitățile, oferă o gamă completă de jucării și obiecte promoționale într-un singur loc, ceea ce aduce o mulțime de avantaje.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top