Pix - Shhh

ISBN: 5055923776360 Categorii: Pixuri. Brand: Wild & Wolf Colecție: Yes Studio Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Nu întotdeauna putem spune cu voce tare tot ceea ce gândim, dar o putem face în scris folosind acest pix de la Yes Studio.

Yes Studio este o colecție Wild + Wolf. Povestea Yes Studio este povestea unei senzații...senzația zilei de vineri. Este acea senzație care insuflă viață, care ridică moralul, care ne umple de energie. Este gândul acela care ne spune că săptămâna de lucru s-a încheiat și în sfârșit putem fi în totalitate noi înșine.

Înființat în 2018, Yes Studio este un grup de designeri cu sediul în Marea Britanie, care concep și produc o gamă de accesorii de îngrijire personală, papetărie, produse necesare pentru călătorit, cadouri, etc.

Wild + Wolf este o companie britanica, infiintata in anul 2005, in orasul Bath. Inzestrati cu multa pasiune, idei creative si inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile si gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decoratiuni pentru casa, jocuri si jucarii. In aprile 2018 compania e fost recompensata cu unul din cele mai ravnite premii in domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

Tip Produs
Prin intoarcere
Culoare Scriere
Negru
Culoare Corp
Roz / Rosu
Recomandat Pentru
Fete
Continut Pachet
1
Brand
Wild & Wolf
Tip
Cu bila
Inaltime
16
Colectie
Yes Studio
Material
Metal
Grosime Scriere
1 mm
Stil
Retractabil
Instrument De Scris Pentru
Dreptaci
Istoric preț pentru: Pix - Shhh

Produse similare