Creion cu radiera - Sweet Pusheen - mai multe modele

ISBN: 5055918644421 Categorii: Diverse, Creioane cu guma set. Brand: Blueprint Collections Colecție: Pusheen Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Pisicuța Pusheen este gata șă te ajute oricând ai nevoie de ea. Aceasta îți va ușura munca și îți va permite să retușezi orice detaliu atunci când dorești.

Pusheen este pisicuța întâlnită pe diferite rețele de socializare, creată în 2010 de Claire Belton și Andrew Duffcare, care ne amuză cu GIF-urile ei simpatice.

Produsele din gama Pusheen sunt proiectate și fabricate special, având un design colorat, plin de viață și totuși practic.

Cei de la Blueprint sunt adevărați experți în industria papetăriei, iar acest lucru este evidențiat de originalitatea și calitatea produselor.

Aceștia combină materiale premium, cu un design perfect și sofisticat, astfel încât să ne bucurăm de frumusețea și utilitatea lor.

Preț este pentru o sigură bucată. Produs disponibil într-o gamă variată de modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Culoare Scriere
Gri
Culoare Corp
Multicolor
Recomandat Pentru
Copii
Brand
Blueprint Collections
Tip
Creion
Colectie
Pusheen
Material
Lemn
Tara Origine
Marea Britanie
Istoric preț pentru: Creion cu radiera - Sweet Pusheen - mai multe modele

Produse similare