Masca reutilizabila - Large - Simple Leaves

ISBN: 5055071764073 Categorii: Diverse. Brand: Puckator Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Atenție! Măştile textile sunt un obiect de design, este recomandată purtarea lor peste o mască chirurgicală.

În urma sfaturilor guvernului european, vă propunem o serie de măști simpatice cu două straturi. Nu este o mască medicală, însă recomandările actuale au arătat că acoperirea feței cu material textil ar putea fi de folos, iar această gamă include modele distractive și prietenoase pentru copii și adulți.

Acestea nu sunt concepute pentru a înlocui distanțarea socială, ci sunt o măsură de protecție complementară la normele actuale care trebuie încă respectate.
Fiecare mască are o căptușeală din bumbac și exterior din poliester.

Masca este reutilizabilă, se spală cu detergent (la 60 °C) şi se calcă la temperatură ridicată. Masca asigură filtrarea particulelor de praf grosier, a particulelor solide netoxice şi a celor lichide nevolatile. Nu asigură protecţie împotriva gazelor sau a altor substanţe volatile.

ATENŢIE!

Masca nu este sterilă, se recomandă spălarea ei înainte de utilizare.

Măştile textile din bumbac nu protejează purtătorul măştii de virusuri. Protejează mediul înconjurător şi oamenii din jur, oferind în primul rând o barieră fizică împotriva secreţiilor/picăturilor de la tuse/strănut. Acest produs nu este un dispozitiv medical şi nu înlocuieşte masca medicală prevăzută cu filtre speciale integrate.

Măştile din bumbac sunt recomandate pentru uz personal, nu pentru uz sau context medical.

Ministerul Sănătății subliniază că, în orice situaţie, măştile faciale protejează doar dacă sunt însoţite de spălarea frecventă a mâinilor cu săpun sau dezinfectanţi pe bază de alcool, cu o concentraţie de peste 70%.

Brandul Puckator a fost înființat în 1990 de Mark Howard. Inițial, afacerea a fost specializată în importul produselor din Indonezia, care erau distribuite mai departe magazinelor independente de cadouri din Marea Britanie.

Compania menține în continuare aceleași valori de bază care au fost valabile la înființarea acesteia; produse de bună calitate, bine proiectate și prețuri competitive.

Brand
Puckator
Tip
Masca
Material
Bumbac/Poliester
Masura
L
Pentru
Femei
Instructiuni Intretinere
Inainte de utilizare va rugam sa SPALATI MANUAL masca textila la circa 60°C​ si sa o calcati bine la temperatura ridicata cu abur (cca 120°C).
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Masca reutilizabila - Large - Simple Leaves

Produse similare