19,17 lei
La comandă
19.17
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Selenite Noctis
19,17 lei

Categorii: Diverse

Legare: Paperback

Limba: Romana

Data publicării: 2011

Editura: Persona

Nr Pag: 256

ISBN: 9789731984674

Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

Product thumb
Selenite Noctis
19,17 lei

Descriere

Selenite Noctis, romanul de debut al unei liceene – Roberta M. Răducu – aduce împreună spiritul unei luptătoare manga şi viaţa aparent banală a unei tinere bucureştence cu rezultate bune la şcoală şi patinaj, cu părinţi răbdători şi cu o cameră mereu dezordonată. Noaptea, însă, această fată perfect normală devine o luptătoare-înger din Departamentul 9, o divizie secretă din Lumea Spiritelor, percepută doar de fiinţele cu potenţial energetic superior. Scopul acesteia: să lupte împotriva sufletelor rătăcite care rămân pe Pământ sau pe alte planete în loc să meargă în lumea celor morţi.

Povestea lui Kayo Selenite Yuko se complică în momentul în care află că descendenţa sa supranaturală o plasează în rândurile unei foarte puternice familii de pe o planetă îndepărtată. Încercând să afle mai multe despre părinţii ei din lumea paralelă, Kayo intră într-un joc periculos, din care doar prietenii săi supranaturali pot să o salveze.

Un roman fantastic, cu accente manga, Selenite Noctis îmbină cu succes aventurile supranaturale a Departamentului 9 şi povestea de iubire a doi adolescenţi aflaţi în căutarea adevăratei lor identităţi.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top