Carnet - Sketchbook Square XL - Hey You! By Marija Mandic

ISBN: 4260358555232 Categorii: Diverse, Carnete exra large. Brand: Nuuna Colecție: Square Tip copertă: Flexibound Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

"HEI, TU! este o poveste despre libertate, bogăție interioară și frumusețe; fiind independent, autentic și unic." Acestea sunt câteva cuvinte ale artistei Marija Mandic, care a proiectat acest carnet de schițe exclusiv pentru Nuuna.

Carnetele NUUNA nu sunt doar potrivite pentru ideile tale, ci conțin ele însele o grămadă de idei. Sunt fabricate din hârtie suedeză premium, 120g Munken certificată FSC, paginile sunt cusute pentru a putea sta deschise complet fără a se desprinde din file, iar coperțile sunt realizate din diferite materiale de calitate din Germania, Suedia și Italia. Motivele de pe coperți sunt aplicate prin serigrafie, această modalitate de imprimare face culorile să fie mai intense, iar designul 360° se continuă și pe marginea exterioară a filelor. Carnetele NUUNA sunt mici obiecte de design, piese de colecție și începutul sfârșitului carnetelor plictisitoare.

Brand
Nuuna
Tip Coperta
Flexibound
Tip
Carnet
Inaltime
24
Latime
24
Greutate Hartie
120 g/mp
Colectie
Square
Liniatura
Velina
Numar Pagini
256
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Piele naturala
Istoric preț pentru: Carnet - Sketchbook Square XL - Hey You! By Marija Mandic

Produse similare