Carnet - Not White L Light - Red

ISBN: 4260358555218 Categorii: Diverse, Carnete large. Brand: Nuuna Colecție: Not White Tip copertă: Flexibound Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Carnetul "Not White Light Red" este alegerea perfectă pentru cei care tânjesc după schimbări din când în când. Acest carnet deține o curea elastică de jur împrejurul lui care sfidează clasica geantă și te va face să nu mai depinzi de ea.

Carnetele NUUNA nu sunt doar potrivite pentru ideile tale, ci conțin ele însele o grămadă de idei. Sunt fabricate din hârtie suedeză premium, 120g Munken certificată FSC, paginile sunt cusute pentru a putea sta deschise complet fără a se desprinde din file, iar coperțile sunt realizate din diferite materiale de calitate din Germania, Suedia și Italia. Motivele de pe coperți sunt aplicate prin serigrafie, această modalitate de imprimare face culorile să fie mai intense, iar designul 360° se continuă și pe marginea exterioară a filelor. Carnetele NUUNA sunt mici obiecte de design, piese de colecție și începutul sfârșitului carnetelor plictisitoare.

Brand
Nuuna
Tip Coperta
Flexibound
Tip
Carnet
Inaltime
22
Latime
16.5
Greutate Hartie
120 g/mp
Colectie
Not White
Liniatura
Velina
Numar Pagini
176
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Piele naturala
Istoric preț pentru: Carnet - Not White L Light - Red

Produse similare