Torres

ISBN: 4011898130522 Categorii: Esdevium. Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

O furtună pustiitoare a devastat bogata Castilie. În urma ei au rămas doar zidurile de bază ale cetăţilor magnifice. Regele bătrân caută acum un succesor vrednic între fiii săi, sarcina acestora fiind reconstruirea cetăţilor regale. Cine reuşeşte să construiască cea mai mare şi cea mai înaltă cetate, va fi moştenitorul regelui.

Fiecare jucător intră în rolul unui fiu al regelui şi trimite şase cavaleri să îşi dovedească priceperea în construcţia cetăţilor. Regele a stabilit că întrecerea se va desfăşura în pace, deci niciun cavaler nu poate lua locul altuia. Cine se află în cetatea regelui şi îi ţine de urât, va fi răsplătit în plus. La sfârşitul fiecărui an, regele vrea să călătorească prin ţară ca să evalueze succesul cavalerilor. După cea de-a treia călătorie regele va lua o decizie finală.

Jocul „Torres” reuneşte atât trendurile de dezvoltare din jocurile de succes ale autorilor Michael Kiesling şi Wolfgang Kramer, cât şi un clasic modern al jocurilor de strategie. Nu este întâmplător faptul că acest joc a fost desemnat Jocul Anului (Spiel des Jahres) în 2000, dat fiind că „Torres” combină un mecanism de joc inteligent cu un sistem de punctaj genial de simplu.

Limba jocului: independent de limba
Limba regulamentului: engleza, franceza, germana
Numar jucatori (minim - maxim): 2-4
Varsta minima recomandata: 12 ani
Durata aproximativa a jocului: 60 minute

Istoric preț pentru: Torres