Dame Chinezesti - Chinese Checkers

45,00 lei
La comandă
45.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Dame Chinezesti - Chinese Checkers
45,00 lei

Categorii: City Supplementary

Tip Produs: Joc de societate

Varsta Minima: 3+

Nr Min Jucatori: 2

Nr Max Jucatori: 6

Brand: Magni Danish Toys

Pentru: Baieti, Fete, Familie

Abilitati Dezvoltate: Gandire strategica

Culoare: Multicolor

Cod de bare: 5707594276570

Dimensiuni: H: 21cm | l: 26cm | 1cm

Product thumb
Dame Chinezesti - Chinese Checkers
45,00 lei

Descriere

Este un joc clasic de strategie și de planificare în care fiecare jucător încearcă să își ducă piesele proprii în colțul opus al tablei, folosind piesele lui dar și pe cele ale adversarilor pentru a crea sărituri în lanț strategice.

Din 2001 Magni a dezvoltat o filozofie care se bazează pe o atitudine holistică față de conceptul de calitate a produsului. Fiind prezent la toate fazele; de la dezvoltarea conceptelor în producție, comercializare și vânzări, dorim să reprezentăm un sentiment coerent de calitate și siguranță pentru retailerii și utilizatorii finali. Prin urmare, obiectivul nostru poate fi formulat ca fiind mereu prezent cu un sortiment larg, având un proces de comandă și livrare ușor și flexibil și să avem produse de calitate care să îndeplinească sau să depășească toate standardele de siguranță și durabilitate.

În afară de produsele create la Magni, găsim în portofoliul lor și o gamă de mărci internaționale. Acestea includ Goki/Gollnest și Kiesel - Heimess, Epoch - Familii Sylvaniene și articole promoționale de la PromotionTops, Topico și altele. Prin integrarea celor mai bune dintre toate specialitățile, oferă o gamă completă de jucării și obiecte promoționale într-un singur loc, ceea ce aduce o mulțime de avantaje.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top