Cosmic Encounter

291,00 lei
La comandă
291.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Cosmic Encounter
291,00 lei

Categorii: Esdevium

Cod de bare: 9781589944961

Product thumb
Cosmic Encounter
291,00 lei

Descriere

Milioane de planete şi colonii din cosmos pot fi cucerite de fraţii tăi extratereştri pentru a umple imensitatea spaţiului. Cucereşti cinci planete fără apărare şi totuşi, cum priveşti înapoi, dai de o mulţime de duşmani. Alte rase încearcă să umple galaxia cu coloniile lor şi nu se înlătură nici de la folosirea unor puteri neobişnuite pentru a-şi atinge scopul. Din fericire, şi tu ai puteri supranaturale. Devenind mai puternic, te aventurezi în imensitatea rece a spaţiului pentru a intra în luptă.

Cosmic Encounter este un joc de strategie şi luptă, cu alianţe şi stăpânire de teritorii pentru 3-5 jucători. În fiecare tură vei ataca o planetă inamică, încercând să îţi extinzi propriul imperiu. Totuşi, poţi invita alţi jucători pentru a ţi se alătura în luptă. Atenţie! În cazul în care împreună aveţi succes, oricare dintre voi poate aşeza o colonie. Alege-ţi aliaţii cu înţelepciune, altfel vor reuşi să câştige ajutându-te. Câştigătorul este cel care creează primul cinci colonii pe oricare dintre planetele din afara propriului sistem.

În jocul Cosmic Encounter, fiecare jucător este liderul unei rase extraterestre. Se joacă pe ture, iar scopul jocului este de a crea colonii în sistemele planetare ale celorlalţi jucători. Câştigătorul este cel care creează primul cinci colonii pe oricare dintre planetele din afara propriului sistem. Jucătorul nu trebuie să aibă colonii în fiecare sistem, trebuie doar să aibă cinci colonii din afara propriului sistem. Coloniile se pot afla în acelaşi sistem sau împrăştiate în sisteme diferite. Jucătorii trebuie să folosească forţa, viclenia şi diplomaţia pentru a-şi asigura victoria.

Limba jocului: engleza
Limba regulamentului: engleza
Numar jucatori (minim - maxim): 3-5
Varsta minima recomandata: 13 ani
Durata aproximativa a jocului: 120 minute

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top